Uw Partner In Steigers

Steigerverhuur

De Bood Onderhoud & Steigerverhuur

Steigerverhuur


Steigerverhuur De Bood Steigerverhuur is al jaren een specialist op het gebied van steigerbouw. Hoe moeilijker de klus des te liever De Bood Onderhoud het heeft. We richten ons op alle renovatie en restauratie steigerbouw werkzaamheden, wij bieden u ene compleet pakket aan waarbij wij al uw zorgen uit handen nemen
Bij De Bood Onderhoud werken wij met eigen gespecialiseerd en getraind personeel, wij hebben onze eigen gereedschappen en machines en onze steigers zijn van de beste kwaliteit voorzien van alle keurmerken. Wij bezitten alle materialen die nodig zijn om een kwaliteitssteiger te bouwen, onze steigers worden getest volgens de NEN richtlijnen, dat betekent dat u of uw mensen altijd een veilige werkplek hebben.
Elke opdracht die binnenkomt wordt samen met de opdrachtgever nauwkeurig doorlopen en gepland, bij de Bood Onderhoud zijn de communicatie lijnen kort zodat er snel geschakeld kan worden op problemen of veranderingen. Een professionele aanpak, vakmanschap en een gedegen advies zijn bij ons de normaalste zaak van de wereld.
Door persoonlijk contact en een goede inschatting van materialen en uren kunnen wij u snel een offerte uitbrengen.

Planning:
Als de de klant met offerte akkoord gaat zullen wij contact opnemen en de planning bespreken. Ook hier wil de Bood Onderhoud de klant ontzorgen en de zekerheid geven van de gewenste start en oplever datum. De doorlooptijd van de werkzaamheden worden ook besproken tijdens de planning.

Uitvoering:
Voor een goede uitvoering zal de ruimte leeg moeten zijn. Na het afplakken zal de stukadoor zijn werkzaamheden uitvoeren.Na de werkzaamheden zal de Bood Onderhoud alles netjes opruimen en laat geen vuil of afval achter.

Bel voor vrijblijvend advies en offerte 06-52637601 of stuur ons een mailtje via onze contact pagina.

Bel Voor Vrijblijvende Offerte:

06-52637601

Wat voor gevelsteiger heb ik nodig?


Welke gevelsteiger het beste is voor uw opdracht hangt af van de werkzaamheden die u van plan bent uit te uitvoeren. Wij maken graag een afspraak met u zodat wij kunnen adviseren wat voor gevelsteiger u nodig heeft voor uw werkzaamheden. Hier houden we rekening met bijvoorbeeld de lasten die een een constructie moet dragen, de steigers van de Bood Onderhoud voldoen allemaal aan de wettelijke normen en worden voor u door gespecialiseerde vakmensen geplaatst
Lichte werkzaamheden
Het is belangrijk om de juiste gevelsteiger voor uw werkzaamheden te plaatsen, het verschil is niet alleen het materiaal maar ook hoe de steiger wordt opgebouwd, zijn er veel obstakels zoals erkers, uitstekende dakkapellen, schuine daken etc. Wanneer er op een klus alleen maar lichte onderhoudswerkzaamheden moeten worden verricht en waar dus geen sprake is van gebruik van zware materialen zoals pallets met stenen dan kan ook de voorkeur worden gegeven aan een lichtere steiger.

Zware werkzaamheden
Voor de zware werkzaamheden heeft u een stevige en robuuste gevelsteiger nodig. De gevelsteiger dient natuurlijk zo geplaatst te worden dat deze het zware gewicht moet kunnen dragen. Gevelsteigers die zich hier goed voor lenen zijn allround of traditioneel steigerwerk. Voor traditionele gevelsteigers wordt vaak de kale pijp gebruikt.

Wilt u meer weten over onze diensten bel dan met 06-52637601 voor vrijblijvend advies of offerte.
Stuc en pleisterwerk de Bood Onderhoud
Allemaal Tevreden Klanten

Bekijk Onze Metsel en Voeg Projecten

  • voegen-en-stucken-de-bood-onderhoud
Bel Voor Vrijblijvende Offerte:

06-52637601