Uw Partner In Verbouwingen

Metsel en Voegwerk

De metselwerken van de Bood Onderhoud

Metselen

Wij metselen werkelijk alles, van tuinmuurtjes en schoorstenen tot complete projecten. Voorop staat de kwaliteit die oh zo belangrijk is, maar ook een goede samenwerking met onze klanten en natuurlijk de normale marktprijs. De Bood Onderhoud is nog een jong bedrijf maar wel met jaren ervaring in de bouwwereld en met metselwerk, en u kunt bij de projecten zien dat wij van vele markten thuis zijn. Of het nu gaat om het vermetselen van een gewone doorsnee baksteen , kalkzandsteen of een ouderwets ijsselsteentje, u kunt altijd bij ons terecht , want metselen blijft nu eenmaal vakwerk.

Projecten: Voor een impressie van onze projecten kunt u hier kijken. Deze site zal regelmatig worden bijgewerkt met nieuwe projecten, zodat u een indruk kunt krijgen wat wij, eventueel, voor u zouden kunnen betekenen. Voor een vrijblijvende offerte kunt u (altijd) contact door te bellen met 06-52637601 of hier ons contact formulier in te vullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Bel Voor Vrijblijvende Offerte:

06-52637601

Voegwerken


De hoofdfunctie van een voeg is het metselwerk beschermen tegen allerlei weersinvloeden, een andere belangrijke functie is het bepalen van het uiterlijk van de muur, een lichte of een donkere voeg is een wereld van verschil.

Omdat voegwerk 25 tot 30 procent van het geveloppervlak beslaat, is het van groot belang dat er een juiste voegtype wordt gekozen. En wat zeker zo belangrijk is, een juiste kleur. Want type en kleur bepalen tenslotte het uiterlijk van de muur.

Dit zijn de soorten voegen die er zijn:
  • De platvol voeg.
  • De borstelvoeg.
  • De doorgestreken voeg.
  • De knipvoeg.
  • De snijvoeg.
  • De gladde licht verdiepte voeg.
  • De Schaduwvoeg.

Renovatie / Restauratie

Op het gebied van renovatie en restauratie hebben wij jarenlange ervaring, van vochtdoorslag en scheurherstel tot het compleet uithakken, reinigen, opnieuw voegen en impregneren.

Wij hebben veel relatief kleine particuliere verbouwingen in onze portefeuille, maar we draaien onze hand ook niet om voor een wat grootschaliger project gaat, wilt u meer weten neem dan contact met ons op
De metsel en voegwerken van de Bood Onderhoud
Allemaal Tevreden Klanten

Bekijk Onze Metsel en Voeg Projecten

  • voegen-en-stucken-de-bood-onderhoud
Bel Voor Vrijblijvende Offerte:

06-52637601