Uw Partner In Verbouwingen

Gevelreiniging

Gevelreiniging  Service van de Bood Onderhoud

Gevelreinigen


Graffiti verwijderen.
Heeft u genoeg van de graffiti op uw gevel of kijkt u op een graffiti muur? Heeft u alles geprobeerd en wil de tekst er maar niet af, dan heeft de Bood Onderhoud nu de oplossing voor u.

Met onze eigentijdse apparatuur reinigen wij uw gevel en verwijderen de graffiti in één keer van uw muur. Hierna is uw muur weer als nieuw! Door de juiste waterdruk in te stellen reinigen we de gevel met zo min mogelijke aantasting en bieden we het mooiste resultaat.

Gevel – Dak - Impregneren
Nadat de gevel van uw huis gereinigd is door de Bood Onderhoud verfraait u het aanzicht en de waarde van uw woning. Om dit fraaie aanzicht ook te behouden is het verstandig om na het reinigen uw gevel te impregneren met onze speciale coating. Een grondig gereinigde gevel, geïmpregneerd met onze coating geeft een mooie uitstraling en goede bescherming.

De coating vertraagd het opnieuw ontstaan van algen en mossen. Ook is het mogelijk om na het reinigen van uw dakpannen uw dak te impregneren met onze coating waardoor uw uw dak ook goed beschermd tegen mossen en algen.

Bel Voor Vrijblijvende Offerte:

06-52637601

Reinigen

Bestrating reinigen
Na jarenlange aanslag en bevochtiging van uw bestrating kunnen er na verloop van tijd mossen en algen op uw tegels ontstaan. Met onze moderne apparatuur kunnen wij uw tegels probleemloos reinigen. Hierbij maakt het niet uit of uw tuin bestraat is met grote tegels, stoeptegels, kleinen straatstenen of natuursteen. Met onze apparatuur is alles mogelijk. Door de instelbare waterdruk blijven uw straattegels mooi en glanzend.

Dakreiniging - Reinigen
Door ons klimaat en de ligging van uw bedrijfspand of woning ontstaan er algen en mossen op uw dak. Woont u bijvoorbeeld aan zee, dan hebben de huizen vaak last van zoutaanslag. Woont u naast of in een bos dan kunnen zich algen en mossen op de pannen ontwikkelen.

Door uw dak te laten reinigen verfraait u het aanzicht en de waarde van uw woning. bel for meer informatie 06-52637601 of stuur ons een mailtje via onze contact pagina

De Bood Onderhoud gevelrenigen en stralen
Allemaal Tevreden Klanten

Bekijk Onze Gevel Projecten

  • voegen-en-stucken-de-bood-onderhoud
Bel Voor Vrijblijvende Offerte:

06-52637601