Voor Al Uw Betonschades

Betonreparatie en Onderhoud.

De Beton Reparatie Diensten van De Bood Onderhoud

Betonreparatie


Door de veranderende weersomstandigheden kan aantasting van het beton ontstaan, (betonrot) de schade die betonrot kan aanrichten kan vervelende consequenties hebben voor het uiterlijk maar vooral de stabiliteit van het bouwdeel.

Door niets te doen of door te lang te wachten met het behandelen van betonrot zal de gehele constructie (ernstige) verzwakken en betonrot is ook geen pretje om naar te kijken. Ondanks de hoge kwaliteitseisen die in Nederland aan beton gesteld wordt kan er nog altijd schade ontstaan, welke een extra bescherming noodzakelijk maakt. De Bood Onderhoud kan hier vaak de uitkomst bieden.

Projecten:
Voor een impressie van onze beton projecten kunt u hier beneden kijken. De website zal regelmatig worden bijgewerkt met nieuwe projecten, zodat u een indruk kunt krijgen wat wij, eventueel, voor u zouden kunnen betekenen.

Voor een, vrijblijvende offerte kunt u (altijd) contact opnemen door te bellen met 06-52637601 of hier ons contact formulier in te vullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Bel Voor Vrijblijvende Offerte:

06-52637601

Betonschade


Opgelopen schade aan beton kan vele oorzaken hebben. Voorbeelden zijn vorstschade, corrosie en slijtage van de wapening, te grote belasting op het met betonrot geïnfecteerde bouwdeel, en ontwerp/uitvoeringsfouten. De schade die betonrot kan aanrichten kan grote gevolgen hebben voor de mensen die in en om het pand leven en werken. Om de zwakke plekken en oorzaken te van betonrot te vinden, is een inventarisatie vereist waarop wij de juiste vorm van betonreparatie toe passen.

Wilt u meer weten over de diensten van de Bood onderhoud bel dan met 06-52637601 of klik hier om ons een mailtje te sturen
Betronreparatie De Bood Onderhoud
Allemaal Tevreden Klanten

Bekijk Hier Onze Beton Projecten!

  • voegen-en-stucken-de-bood-onderhoud